Αρχική Μηχανή

Ασφάλισε τη μηχανή σου
με μηνιαίες άτοκες δόσεις!

Υπολόγισε τώρα
Τα προγράμματά μας

 

Καλύψεις Basic Economic
Αστική ευθύνη

Αστική ευθύνη

Η αστική ευθύνη είναι υποχρεωτική κάλυψη για όλα τα οχήματα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Μέσω αυτής της κάλυψης αποζημιώνονται τα πρόσωπα ή τα αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά σε ένα περιστατικό που ευθύνεται το όχημά σας (βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).

Τα όρια είναι:

Σωματικές βλάβες: €1.220.000 (ανά άτομο)

Καλύπτονται οι σωματικές βλάβες που θα προκαλέσει το όχημά σας σε άτομα όπως πεζούς, επιβαίνοντες άλλων οχημάτων που εμπλέκονται στο περιστατικό ή επιβαίνοντες του δικού σας οχήματος.

Υλικές ζημιές: €1.220.000 (ανά ατύχημα)

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα προκαλέσει το όχημά σας σε άλλα οχήματα ή άλλα αντικείμενα, όπως μάντρες, βιτρίνες, εισόδους καταστημάτων κ.α.

Αστική ευθύνη πυρκαγιάς

Καλύπτονται οι σωματικές βλάβες ή οι υλικές ζημιές, τις οποίες θα προξενήσει το όχημά σας, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αυτογνώμων αφαίρεση

Καλύπτονται οι σωματικές βλάβες ή οι υλικές ζημιές, τις οποίες θα προξενήσει το όχημά σας, κατά τη διάρκεια της οδήγησής του από άτομο που το έχει κλέψει ή το απέκτησε με χρήση βίας.

arrow
   
Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα

Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα

Σε περίπτωση που κάποιο ανασφάλιστο όχημα σας προκαλέσει ζημιά από σύγκρουση, τότε αποζημιώνεστε για τις ζημιές που θα υποστεί το όχημά σας, βάσει της τρέχουσας εμπορικής αξίας του κατά τη μέρα σύγκρουσης.

arrow
   
Νομική Προστασία (αν επιλεγεί)

Νομική προστασία

Η Anytime αναλαμβάνει τα δικαστικά έξοδα και τα έξοδα αμοιβής δικηγόρου για τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό του ασφαλισμένου οχήματος, στις παρακάτω περιπτώσεις:
 • Διεκδίκηση αποζημίωσης, σε πιθανή ζημιά του οχήματος σας, ή σωματικών βλαβών του οδηγού ή των επιβαινόντων, από τροχαίο ατύχημα για το οποίο δεν ευθύνεται το όχημά σας.
 • Υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, αν ο οδηγός του οχήματός σας εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που θα επιφέρει τραυματισμό ή απώλεια ζωής τρίτων.
 • Διαφορές σε εμπορικές συναλλαγές ή συμβάσεις, που αφορούν το όχημά σας. Για παράδειγμα, αν υποστεί ζημιά το οχημά σας σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αν γίνει κακή επισκευή του σε συνεργείο, κ.α.

Η κάλυψη της νομικής προστασίας ισχύει στην Ελλάδα και στις χώρες του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, (ανεξαρτήτως νομίσματος).

Το όριο κάλυψης στην Ελλάδα είναι απεριόριστο, ενώ στις χώρες του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου είναι μέχρι €3.000 ετησίως.

Η διαχείριση των ασφαλιστικών περιπτώσεων Νομικής Προστασίας γίνεται μέσω της εταιρίας D.A.S. Hellas Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικής Νομικής Προστασίας, με έδρα Λεωφ. Βουλιαγμένης 411, 16346 Ηλιούπολη Αττικής.

arrow
   
24ωρη «Γραμμή Υγείας 1010»

24ωρη «Γραμμή Υγείας 1010»

Η «Γραμμή Υγείας 1010» είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και σας παρέχει:
 • Ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγειας. Η κάλυψη αυτή δεν αφορά μόνο σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων. Μπορείτε να απευθύνεστε στη «Γραμμή Υγείας 1010» για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας προκύψει.
 • Ειδικές συμβουλές από παιδιάτρους.
 • Καθοδήγηση για χρόνιες και ειδικές παθήσεις.
 • Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις υγιεινής που απαιτούνται από τους υγειονομικούς κανονισμούς της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψετε (εμβόλια, προληπτικά μέτρα, κ.λπ.).
 • Πληροφορίες σχετικά με εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, ιατρούς κ.λπ.
arrow
   
Φροντίδα ατυχήματος

Φροντίδα ατυχήματος

H φροντίδα ατυχήματος περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις, οι οποίες ισχύουν στην Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο:
 • Άμεση εξυπηρέτηση του οχήματός σας σε περίπτωση ατυχήματος, από τα ιδιόκτητα μέσα της INTERAMERICAN και μεταφορά του σε συνεργείο της επιλογής σας, στο νομό που θα προκληθεί το ατύχημα.
 • Επιτόπου καταγραφή του περιστατικού και συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος από εξειδικευμένο υπάλληλο.
arrow
   
Πλήρης Οδική Βοήθεια

Πλήρης Οδική Βοήθεια

Η πλήρης οδική βοήθεια περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις, οι οποίες ισχύουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, 24 ώρες το 24ωρο:
 • Άμεση εξυπηρέτηση του οχήματός σας από τα ιδιόκτητα μέσα της INTERAMERICAN σε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή ακόμα και σε περίπτωση που έχετε μείνει από βενζίνη ή χρειαστεί να αλλάξετε ελαστικό.
 • Μεταφορά του οχήματός σας σε συνεργείο της επιλογής σας, όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Επιτόπου καταγραφή του περιστατικού σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς και συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος από εξειδικευμένο υπάλληλο.
arrow
   
 

Επιπλέον Παροχές

Φιλικός Διακανονισμός

Φιλικός Διακανονισμός

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα χωρίς δική σας υπαιτιότητα και η ασφαλιστική εταιρία του άλλου οχήματος είναι στο σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού, θα αποζημιωθείτε από την Anytime, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξετε στην άλλη εταιρία.

arrow
   
Δωρεάν πράσινη κάρτα

Δωρεάν πράσινη κάρτα

Στην Anytime σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν την πράσινη κάρτα, το απαραίτητο έγγραφο για τα ταξίδια σας στο εξωτερικό.

Η πράσινη κάρτα θα σας αποσταλεί αυτόματα μαζί με το συμβόλαιό σας, με e-mail ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της κατοικίας σας.

arrow
   
Anytime Club

Anytime Club

H Anytime δημιούργησε για όλους εσάς το Anytime club.

Το Anytime club σας εξασφαλίζει δωρεάν παροχές και εκπτώσεις μέχρι 40% σε υπηρεσίες και προϊόντα, όπως ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με πολλές επώνυμες εταιρίες στην Ελλάδα.

Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η Anytime είναι να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό my anytime.

arrow
   
  Υπολογισμός Υπολογισμός

Ενδιαφέρεστε για αυτοκίνητο ή φορτηγό αγροτικό;

Αυτοκίνητο

 

Online ασφάλιση με μηνιαίες άτοκες δόσεις!

Περισσότερα
Αυτοκίνητο
Φορτηγό αγροτικό


Εξοικονόμησε χρήματα
και πλήρωσε
με μηνιαίες άτοκες δόσεις!

Περισσότερα
Αγροτικό