Περισσότερες επιλογές στον τρόπο πληρωμής του συμβολαίου σου

Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί

Στην Anytime μπορείς να εξοφλήσεις το συμβόλαιό σου εύκολα και γρήγορα με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Online πληρωμή
στο site μας

Εύκολα, απλά, με ασφάλεια και χωρίς καμία επιβάρυνση. Χωρίς να χρειάζεται log in, με 4 μόνο βήματα έχετε εξοφλήσει το συμβόλαιό σας από την άνεση του σπιτιού σας, με τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο.


Πλήρωσε εδώ

Πληρωμή
στο my anytime

Ενεργοποίησε δωρεάν την υπηρεσία my anytime, πλήρωσε άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση ή ενεργοποίησε πάγια εντολή στην κάρτα σου (VISA, MASTERCARD).


Πλήρωσε εδώ

Διαχείριση
πάγιας εντολής κάρτας

Πραγματοποιήστε επιβεβαίωση, ενεργοποίηση, αλλαγή ή ανάκληση πάγιας εντολής κάρτας, από την οποία θα εξοφλείται αυτόματα το συμβόλαιό σας σε μελλοντικές συναλλαγές.


Διαχείριση πάγιας

Μέσω τράπεζας

Χρησιμοποίησε τον 25ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής που θα βρεις στην ειδοποίηση πληρωμής ασφαλίστρων που λαμβάνεις με e-mail ή ταχυδρομικά και κάνε την πληρωμή σου.

Μέσω της υπηρεσίας e-banking στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ALPHA BANK και ATTICA BANK, επιλέγοντας την ένδειξη «Interamerican/Anytime». Συμπλήρωσε τον κωδικό πληρωμής χωρίς κενά

Στα ταμεία των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ALPHA BANΚ και ATTICA BANK

Μέσω των μηχανημάτων κατάθεσης μετρητών στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ότι για να ισχύει η ασφαλιστική σου κάλυψη είναι απαραίτητο να έχουν εξοφληθεί έγκαιρα τα ασφάλιστρα του συμβολαίου σου.