Η υγεία του παιδιού σου είναι και δική μας προτεραιότητα

Ασφάλεια Υγείας για το παιδί σου

Στην Anytime δημιουργήσαμε 2 επιλογές ασφάλισης υγείας παιδιού για να ζεις κάθε στιγμή με το παιδί σου ακόμα πιο χαρούμενα και ξέγνοιαστα.

 1. Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη σε επιλεγμένες παιδιατρικές κλινικές και συνεργαζόμενα νοσοκομεία
 2. Συμβουλές από γιατρό, 24 ώρες, καθημερινά, στη Γραμμή Υγείας 1010
 3. Υγειονομική μεταφορά στο νοσοκομείο με ιδιόκτητο ασθενοφόρο ή και αεροπλάνο

Οι επιλογές σου στην Ασφάλεια Υγείας Παιδιού

Child Care

Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη από ασθένεια & ατύχημα

18 , 90 το μήνα

Πάρε προσφορά

Accident Care

Νοσοκομειακή κάλυψη από ατύχημα

3 , 50 το μήνα

Πάρε προσφορά

Γιατί να επιλέξω Ασφάλεια Υγείας Παιδιού από την Anytime;

Κάλυψη εξόδων νοσηλείας

Τα προγράμματά μας καλύπτουν τη νοσηλεία στα ιδιωτικά, συνεργαζόμενα νοσοκομεία, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς το άγχος υψηλού κόστους.

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Οτιδήποτε κι αν συμβεί, το παιδί σου έχει στη διάθεσή του τις μοναδικές ιδιόκτητες υποδομές και υπηρεσίες της Interamerican (παροχή ιατρικών συμβουλών, άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ή και αεροπλάνο).

Διαρκής φροντίδα

Το παιδί σου θα έχει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή για όσο παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ καλύπτονται τα προσωπικά σου έξοδα ως συνοδού ή το κόστος αποκλειστικής νοσοκόμας.

Σημαντικές Πληροφορίες

 • Προϋπάρχουσες παθήσεις

  Μία βασική εξαίρεση των καλύψεων υγείας είναι πως συνήθως δεν καλύπτουν (ή καλύπτουν με προϋποθέσεις) παθήσεις τις οποίες είχαμε στο παρελθόν. Μια κατάσταση της υγείας μπορεί να θεωρηθεί προϋπάρχουσα ακόμη και αν η ασθένεια δεν είχε πριν επισήμως διαγνωστεί με αποτέλεσμα να δημιουργείται αμφιβολία κι άγχος για το εάν θα καλυφθεί ένα περιστατικό ή όχι.

  Στα προγράμματα υγείας Child & Accident Care, δεν έχετε αυτό το άγχος γιατί απλούστατα δεν υπάρχει η γενική εξαίρεση προϋπαρχουσών παθήσεων.

  Ότι δεν αναφέρεται στις εξαιρέσεις καλύπτεται άμεσα, από την πρώτη μέρα έναρξης της κάλυψης, χωρίς περιόδους αναμονής.

 • Όριο κάλυψης

  Τα ασφαλιστήρια υγείας βάζουν ένα όριο ανά νοσηλεία ή ανά έτος που σημαίνει το μέγιστο ποσό των αναγνωριζόμενων εξόδων που μπορεί να καλύψει η ασφαλιστική εταιρία αντίστοιχα.

  Στo πρόγραμμα υγείας Child Care το ανώτατο όριο εξόδων νοσηλείας είναι 80.000€ ανά ασφαλιστική περίοδο, ενώ στο πρόγραμμα Accident Care το ανώτατο όριο εξόδων νοσηλείας είναι 20.000€ ανά ασφαλιστική περίοδο.

 • Εξαιρέσεις

  Προκειμένου οι ασφαλιστικές εταιρίες να προσφέρουν ένα προσιτό ασφάλιστρο και να συγκρατούν το κόστος υγείας σε χαμηλά επίπεδα, εξαιρούν ορισμένες παθήσεις για όλη τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου. Ωστόσο αυτή η πρακτική, ανάλογα με τον αριθμό των εξαιρέσεων, περιορίζει σημαντικά ή λιγότερο το εύρος της ασφαλιστικής κάλυψης.

  Τα προγράμματα υγείας Child & Accident Care σχεδιάστηκαν ειδικά για τις ανάγκες υγείας των παιδιών και οι εξαιρούμενες παθήσεις να είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά της παιδικής ηλικίας, διαμορφώνοντας έτσι τη βέλτιστη σχέση ασφαλίστρου και κάλυψης.

  Οι εξαιρέσεις του προγράμματος Child Care είναι οι εξής:

  • Παθήσεις, ατυχήματα, σωματικές, κληρονομικές και συγγενείς ανωμαλίες που υπήρχαν πριν από το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τα οποία, αν και ήταν γνωστά στις προγεννητικές εξετάσεις ή εμφανείς μετά την γέννηση ή γενικώς γνωστές στο Συμβαλλόμενο ή και στον Ασφαλισμένο, δε δηλώθηκαν στην αίτηση ασφάλισης
  • Απόπειρα αυτοκτονίας, ανεξάρτητα από τη διανοητική κατάσταση του Ασφαλισμένου
  • Επεμβάσεις και θεραπεία δοντιών, φατνίων και ούλων
  • Κυστική ίνωση
  • Παθήσεις ή ατυχήματα που οφείλονται σε επιδράσεις πυρηνικής ενέργειας, σε ιοντίζουσες ακτινοβολίες ή χημική μόλυνση
  • Παθήσεις ή ατυχήματα που οφείλονται σε πολεμικά γεγονότα
  • Χρήση ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών
  • Μέθη οδηγού, όπως αυτή ορίζεται από τη νομοθεσία της οδικής κυκλοφορίας
  • Κύηση, τοκετός και οι επιπλοκές τους, καθώς και όλες οι περιπτώσεις διακοπής κύησης
  • Ψυχιατρικές παθήσεις
  • Αν ο Ασφαλισμένος δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα
  • Αν οι διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, δεν έχουν σχέση με την αιτία της νοσηλείας
  • Αν οι διαγνωστικές εξετάσεις που γίνονται αφορούν έλεγχο γονιδίων, ενζύμων ή αμινοξέων και θεραπείες με γονίδια, ένζυμα ή αμινοξέα
  • Επεμβάσεις πλαστικής ή αισθητικής χειρουργικής
  • Παραβατική συμπεριφορά ανηλίκου η οποία τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα
  • Φυσικοθεραπείες
 • Συγγενείς παθήσεις

  Μια από τις συχνές εξαιρέσεις που συναντάμε σε ασφαλιστήρια υγείας είναι αυτή των συγγενών παθήσεων. Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, συγγενής είναι η πάθηση που συμβαίνει ενώ το έμβρυο αναπτύσσεται και μπορεί να διαγνωστεί κατά την κύηση, τη γέννηση ή σε οποιοδήποτε χρόνο μετά τη γέννηση. Το πρόβλημα δημιουργείται για τις συγγενείς παθήσεις που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο ασφαλιζόμενος και μπορεί να εμφανιστούν πολλά χρόνια μετά την σύναψη του συμβολαίου υγείας γεγονός που φυσικά δημιουργεί άγχος. Τα προγράμματα ασφάλισης Child & Accident Care είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένα να καλύπτουν ακόμα και τις συγγενείς παθήσεις που δεν είναι γνωστές στην έναρξη της ασφάλισης μειώνοντας έτσι την αβεβαιότητα και το άγχος για το ενδεχόμενο εμφάνισης και κάλυψης των παθήσεων αυτών

${loading}