Περισσότερα προνόμια και δώρα στα πρατήρια Shell!

Τώρα με κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο αυτοκινήτου Anytime, κερδίζεις αυτόματα μία GiftCard Shell αξίας €20 για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell.

Πώς κερδίζεις;

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ετήσια συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν από 18/05/2023 έως και 31/05/2023 από όλα τα κανάλια έκδοσης συμβολαίων Anytime. Η προσφορά δεν ισχύει για μηχανές, φορτηγά, αγροτικά φορτηγά και κατοικίες.
 • Αιτήσεις που θα καταχωρηθούν σε αυτό το διάστημα, αλλά θα εκδοθούν εντός της επόμενης εβδομάδας και δικαιούνται την προσφορά, θα λάβουν τη δωροεπιταγή κανονικά μετά την εξόφληση του συμβολαίου.
 • Δεν μπορεί να δοθεί συνδυαστικά με άλλη προσφορά. Αν συμπληρωθεί κωδικός προσφοράς στο σχετικό πεδίο, δεν μπορεί να αποσταλεί η σχετική Giftcard.
 • Πελάτες που θα συμπληρώσουν στο πεδίο κωδικό προσφοράς κάρτα allSmart, θα λάβουν την τρέχουσα προσφορά πελατών allSmart (Shell Giftcard έως €30 & Διπλασιασμό πόντων).
 • Η διάρκεια ισχύος της GiftCard είναι 6 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής της.
 • Οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα λάβουν τη δωροεπιταγή με Courier στη διεύθυνση αλληλογραφίας, που έχει δηλωθεί, μέσα σε 1 μήνα από την εξόφληση του συμβολαίου και η παραλαβή χρειάζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 2 μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά παύει να ισχύει.
 • Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα που θα ασφαλιστούν για 1η φορά στην Anytime και δε διατηρούν ήδη ενεργό συμβόλαιο.

Τι κερδίζεις;

Αν επιλέξεις πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου διάρκειας 12 μηνών ή από 355 μέρες και πάνω, κερδίζεις μία Shell Giftcard αξίας €20.

Ασφάλισε το αυτοκίνητο ή την κατοικία σου και κέρδισε!

 1. Πλήρη προγράμματα
 2. Προσιτά ασφάλιστρα
 3. 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση
 4. Μοναδικά προνόμια & δωρεάν υπηρεσίες
Πάρε τιμή

Για να έχεις
ακόμα περισσότερα,
κάθε στιγμή!