Ασφάλισε το όχημά σου και κέρδισε μία GiftCard Shell αξίας έως €30 και διπλασιασμό πόντων!

Υπολόγισε τώρα

Περισσότερα προνόμια και δώρα στα πρατήρια Shell!

Τώρα με κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο, η Anytime σε συνεργασία με το Shell allSmart σού δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις μία GiftCard αξίας €30 για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell και να διπλασιάσεις τους πόντους της κάρτας σου.

Επιπλέον, με κάθε ετήσια ανανέωση συμβολαίου, η Anytime διπλασιάζει και πάλι τους πόντους της Shell allSmart κάρτας σου, για να κερδίζεις πάντα περισσότερο.

Πώς κερδίζεις;

 • Επίλεξε το πρόγραμμα αυτοκινήτου που σου ταιριάζει για διάρκεια ασφάλισης 12 μηνών, 6 μηνών ή από 180 μέρες και πάνω και βγες κερδισμένος από την πρώτη στιγμή.
 • Πριν την ολοκλήρωση της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου, συμπλήρωσε τον αριθμό της Shell allSmart κάρτας σου, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» και απόλαυσε μοναδικά προνόμια.

Τι κερδίζεις;

Μετά την έκδοση του ετήσιου συμβολαίου σου θα λάβεις με courier μια GiftCard Shell αξίας €30, ενώ από τον 1ο μήνα ασφάλισης στην Anytime οι πόντοι που συγκεντρώνεις από τις μηνιαίες αγορές σου χρησιμοποιώντας την κάρτα Shell allSmart διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Aπό τον διπλασιασμό εξαιρούνται οι πόντοι που προκύπτουν από άλλες προσφορές/συνεργασίες.

Σε περίπτωση που η διάρκεια του συμβολαίου σου είναι 6 μήνες ή 180 ημέρες θα λάβεις GiftCard Shell αξίας €15 και στην επόμενη ανανέωση συμβολαίου αντίστοιχης διάρκειας, θα λάβεις και πάλι δωροκάρτα ίδιας αξίας.

Δες τη λίστα των πρατηρίων που μπορείς να την εξαργυρώσεις εδώ.

Ασφάλισε το αυτοκίνητο ή την κατοικία σου και κέρδισε!

 1. Πλήρη προγράμματα
 2. Προσιτά ασφάλιστρα
 3. 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση
 4. Μοναδικά προνόμια & δωρεάν υπηρεσίες
Πάρε τιμή

Για να έχεις
ακόμα περισσότερα,
κάθε στιγμή!

Θυμήσου ότι:

 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες που δεν έχουν επωφεληθεί της ίδιας προσφοράς για το ίδιο όχημα κατά το παρελθόν, και εφόσον δοθεί ο αριθμός της Shell allSmart κάρτας πριν την έκδοση του συμβολαίου.
 • Με τον ίδιο αριθμό κάρτας allSmart μπορούν να ασφαλιστούν μέχρι και δυο οχήματα.
 • Η αποστολή της GiftCard γίνεται μέσω courier στη διεύθυνση κατοικίας, εντός 10 ημερών από την εξόφληση του συμβολαίου και η παραλαβή της πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 2 μηνών. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά παύει να ισχύει.
 • Η διάρκεια ισχύος της GiftCard είναι 6 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής της.
 • Ο διπλασιασμός των πόντων ισχύει με ανώτατο όριο απόδοσης 800 πόντους τον μήνα και για όσο διάστημα η συνεργασία παραμένει ενεργή.