Δίπλα σου, σε κάθε νέο προορισμό που θέλεις να ανακαλύψεις

Τώρα από την Anytime, περισσότερα κάθε στιγμή και όταν ταξιδεύεις.

Η Anytime φροντίζει να είσαι ασφαλής όταν κινείσαι, ακόμα κι όταν πηγαίνεις μακριά. Πολύ μακριά! Τώρα, με την ασφάλεια ταξιδιού της Anytime, το ταξίδι σου σε κάθε μέρος του κόσμου μπορεί να γίνει ακόμη πιο ξέγνοιαστο, απλά, άμεσα και οικονομικά.

 • 24ώρη υποστήριξη, καλώντας το 1010, όπου κι αν βρίσκεσαι, σε όλο το κόσμο
 • Καλύψεις για κάθε απρόοπτο περιστατικό, όπως καθυστέρηση ή ακύρωση ταξιδιού
 • Καλύψεις για κάθε επείγον ιατρικό περιστατικό και πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας
 • Διάρκεια ασφάλισης 1-60 μέρες, για έως και 3 διαφορετικούς προορισμούς

Οι επιλογές σου στην ασφάλεια ταξιδιού

Έχεις στη διάθεσή σου τρεις επιλογές ταξιδιωτικής ασφάλειας, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου ταξίδι, ανάλογα με τον προορισμό και τη διάρκειά του.

Basic
Ασφάλιση για ιατρικά έξοδα, ιατρική και ταξιδιωτική βοήθεια, καθυστερήσεις στις αποσκευές και τις πτήσεις σου, καθώς και αποζημίωση για ανικανότητα από ατύχημα ή απώλεια ζωής.

Value
Όλα όσα περιέχει το πρόγραμμα Basic, με υψηλότερα όρια στις καλύψεις υγείας, και αποζημίωση για απώλεια ή ζημιά στις αποσκευές σου.

Premium
Το πιο πλήρες πρόγραμμά μας για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει ή να χρειαστεί στο ταξίδι σου. Όλα όσα περιλαμβάνει το Value, με ακόμη πιο υψηλά όρια στις καλύψεις υγείας και επιπλέον κάλυψη προσωπικής αστικής ευθύνης.

Μοναδικά Προνόμια

 • • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως €10.000 εφόσον επιλεχθεί
 • • Δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης
 • • Καλύψεις για τον Κορωνοϊό (Covid-19) σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης

Basic

Value

Premium

Ασφάλεια Ζωής
 • Αποζημίωση για απώλεια ζωής του Ασφαλισμένου από ατύχημα

  Αποζημιώνονται οι νόμιμοι κληρονόμοι για απώλεια ζωής του Ασφαλισμένου από ατύχημα, μέχρι €30.000. Ανώτατο όριο αποζημίωσης για ομάδα Ασφαλισμένων στο ίδιο συμβάν €300.000.

€30.000
€30.000
€30.000
 • Αποζημίωση λόγω μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας

  Αποζημιώνεται ο Ασφαλισμένος για μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα σε περίπτωση ατυχήματος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μέχρι €6.000.

€6.000
€6.000
€6.000
Ασφάλεια Υγείας
 • Έξοδα νοσηλείας

  Καλύπτονται τα έξοδα που έκανε ο Ασφαλισμένος για νοσοκομειακή περίθαλψη εξαιτίας ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας που για πρώτη φορά εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

έως €20.000
έως €40.000
έως €50.000
 • Έξοδα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

  Καλύπτονται τα έξοδα που έκανε ο Ασφαλισμένος για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη εξαιτίας ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας που για πρώτη φορά εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

έως €1.000
έως €2.000
έως €3.000
 • Έξοδα μετάφρασης

  Καλύπτονται τα έξοδα μετάφρασης για τα παραστατικά που χρειάζεται να προσκομίσει ο Ασφαλισμένος στην Εταιρία, προκειμένου να αποζημιωθεί.

έως €300
έως €500
έως €500
Περιλαμβάνει δωρεάν Κάλυψη
Προσωπική Βοήθεια
 • Υγειονομική μεταφορά

  Καλύπτεται ο Ασφαλισμένος για την υγειονομική του μεταφορά, σε περίπτωση που αδυνατεί να συνεχίσει τη δραστηριότητά του εξαιτίας ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας και απαιτείται η μετακίνησή του.

έως €1.000
έως €2.000
έως €3.000
 • Επαναπατρισμός Ασφαλισμένου

  Καλύπτεται ο επαναπατρισμός του Ασφαλισμένου κοντά στον τόπο μόνιμης διαμονής του προκειμένου να συνεχίσει τη νοσηλεία του, εφόσον μετά την αρχική αντιμετώπιση του περιστατικού, η νοσηλεία του ή η αποκατάσταση της υγείας του προβλέπεται να διαρκέσει για διάστημα μεγαλύτερο από 10 μέρες.

Απεριόριστο
Απεριόριστο
Απεριόριστο
 • Επαναπατρισμός συνταξιδευόντων, μη παθόντων μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου

  Καλύπτονται τα έξοδα επιστροφής των υπόλοιπων μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου που δεν είναι παθόντες στον τόπο μόνιμης διαμονής τους. Αν η επιστροφή πραγματοποιηθεί με τρένο, πλοίο ή αεροπλάνο σε οικονομική θέση, καλύπτεται ολόκληρο το ποσό για τη μετακίνηση αυτή.

1 εισιτήριο / άτομο
1 εισιτήριο / άτομο
1 εισιτήριο / άτομο
 • Έξοδα μετακίνησης και διαμονής στενού συγγενή του Ασφαλισμένου που νοσηλεύεται

  Καλύπτονται τα έξοδα εισιτηρίου, με επιστροφή, σε στενό συγγενή A’ βαθμού του Ασφαλισμένου για να τον επισκεφτεί, σε περίπτωση που νοσηλεύεται εκτός του τόπου μόνιμης διαμονής του και δε συνοδεύεται από κάποιον ενήλικα συγγενή.

έως €600
έως €1.000
έως €1.500
 • Έξοδα του Ασφαλισμένου εξαιτίας ξαφνικής διακοπής του ταξιδιού του

  Καλύπτονται τα έξοδα του Ασφαλισμένου για τυχόν οικονομικές απώλειες ή έξοδα επιστροφής στην περίπτωση που χρειαστεί να διακόψει το ταξίδι του, πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής.

έως €1.000
έως €1.500
έως €2.000
 • Έξοδα αποστολής φαρμάκων

  Καλύπτονται τα έξοδα αποστολής φαρμάκων στον Ασφαλισμένο, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, για αντικειμενικούς λόγους, δεν μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που λαμβάνει στο πλαίσιο της θεραπευτικής του αγωγής.

Απεριόριστο
Απεριόριστο
Απεριόριστο
 • Ιατρικές συμβουλές και πληροφορίες

  Η Εταιρία παρέχει στον Ασφαλισμένο 24 ώρες το 24ωρο, μέσω του Συντονιστικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας:

  • Ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας, είτε αυτό οδηγήσει σε υγειονομική μεταφορά είτε όχι.
  • Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις υγιεινής που πρέπει να πληρούνται από τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ελλάδας ή της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψει (εμβόλια, προληπτικά μέτρα κ.λπ.).
  • Πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κ.λπ.

Απεριόριστο
Απεριόριστο
Απεριόριστο
 • Έξοδα μετακίνησης σε στενό συγγενή του Ασφαλισμένου προκειμένου να αναλάβει τη φροντίδα ανηλίκων

  Καλύπτονται τα έξοδα εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής σε στενό συγγενή του, για να αναλάβει τη φροντίδα του/των ανήλικου/ων παιδιού/ων του, για όσο διάστημα ο Ασφαλισμένος νοσηλεύεται, εξαιτίας έκτακτου περιστατικού. Επιπλέον, καλύπτονται και τα έξοδα διαμονής του στενού συγγενή σε ξενοδοχείο, για 5 μέρες.

έως €600
έως €1.000
έως €1.500
 • Έξοδα μεταφοράς σορού

  Καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς σορού, σε περίπτωση απώλειας του Ασφαλισμένου, μέχρι τον τόπο ταφής, στη χώρα της μόνιμης διαμονής του.

έως €3.000
έως €5.000
έως €10.000
 • Έξοδα επιστροφής συνοδού με τη μεταφορά σορού

  Καλύπτονται τα έξοδα των μελών της οικογένειας με τη μεταφορά σορού, σε περίπτωση απώλειας του Ασφαλισμένου, μέχρι τον τόπο ταφής, στη χώρα της μόνιμης διαμονής του.

1 εισιτήριο / άτομο
1 εισιτήριο / άτομο
1 εισιτήριο / άτομο
 • Έξοδα λόγω καθυστέρησης άφιξης αποσκευών ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΥΨΗ

  Στην περίπτωση αυτή, αποζημιώνονται τα έξοδα που έγιναν για την αγορά μόνο των απαραίτητων ατομικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων και ειδών ρουχισμού.Στην περίπτωση αυτή, αποζημιώνονται τα έξοδα που έγιναν για την αγορά μόνο των απαραίτητων ατομικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων και ειδών ρουχισμού.

έως €300
έως €300
έως €300
 • Έξοδα λόγω καθυστέρησης πτήσης

  Καλύπτονται τα έκτακτα προσωπικά έξοδα που θα κάνει ο Ασφαλισμένος, στην περίπτωση που η προγραμματισμένη αναχώρηση του αεροπλάνου του καθυστερήσει, μέχρι €300.

έως €200
έως €400
έως €600
 • Έξοδα διαμονής και επικοινωνίας του Ασφαλισμένου λόγω κλοπής ή καταστροφής των ταξιδιωτικών του εγγράφων

  Καλύπτονται τα έξοδα του Ασφαλισμένου, σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή απώλειας όλων των αποσκευών του Ασφαλισμένου και κατά συνέπεια και των ταξιδιωτικών προσωπικών του εγγράφων:

  • για 1 διανυκτέρευσή του σε ξενοδοχείο
  • για 10 τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με συγγενικά του πρόσωπα ή με υπηρεσίες και αρχές που αυτός θα της υποδείξει

έως €500
έως €750
έως €1.000
 • Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας για περιστατικά Covid 19

  Καλύπτονται τα έξοδα ξενοδοχείου, σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, διαγνωστεί με Covid 19 και οι ιατρικές οδηγίες επιβάλλουν την απομόνωσή του.

έως €800
έως €1.000
έως €1.500
 • Οδική Βοήθεια

  Καλύπτονται τα έξοδα ρυμούλκησης στο κοντινότερο συνεργείο, σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του αδυνατεί να συνεχίσει τη δραστηριότητά του, εξαιτίας ακινητοποίησης του Ι.Χ. οχήματός του ή του ενοικιαζόμενου, λόγω ατυχήματος ή βλάβης, μέχρι €150.

έως €150
έως €150
έως €150
Απώλεια Αποσκευών
 • Αποζημίωση για απώλεια ή κλοπή αποσκευών

  Καλύπτονται τα έξοδα του Ασφαλισμένου, σε περίπτωση απώλειας αποσκευών του σε αεροπορικό ταξίδι, είτε από ολική καταστροφή ή από κλοπή.

-
έως €500
έως €600
Αστική Eυθύνη
 • Προσωπική Αστική ευθύνη του Ασφαλισμένου έναντι τρίτων

  Καλύπτονται οι δαπάνες που πραγματοποίησε ο Ασφαλισμένος, προκειμένου να αποκρούσει ή να ικανοποιήσει αξιώσεις τρίτων που αφορούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές τους, εξαιτίας εξ’ αμελείας πράξης ή παράλειψής του, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

-
-
έως €10.000
Ακύρωση Ταξιδιού
Πρόσθετη
Πρόσθετη
Πρόσθετη
 • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού

  Καλύπτονται τα έξοδα που έχει πληρώσει ο Ασφαλισμένος ως προκαταβολή ή εξόφληση για αεροπορικά εισιτήρια, έξοδα διαμονής και λοιπά έξοδα του ταξιδιού, σε περίπτωση ακύρωσης, μέχρι €10.000.

έως €10.000
έως €10.000
έως €10.000

Ασφάλισε το ταξίδι σου με τον πιο εύκολο τρόπο

Παγκόσμια υποστήριξη

Καλύπτουμε ταξίδια σε κάθε σημείο του χάρτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Μπορείς να επιλέξεις έως και 3 προορισμούς, σε κάθε ταξίδι σου, για το οποίο θέλεις να ασφαλιστείς.

Ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης έως και 60 μέρες

Η ασφάλεια ταξιδιού σου μπορεί να έχει διάρκεια έως και 60 μέρες, με ημερομηνία έναρξης εντός 180 ημερών από τη στιγμή που θα προχωρήσεις στην ταξιδιωτική σου ασφάλιση.

Για ταξίδι αναψυχής και επαγγελματικό

Ασφαλίζουμε ταξίδια αναψυχής και εργασίας. Μπορείς να ταξιδέψεις με την οικογένειά σου και τα παιδιά μέχρι 1 έτους να ασφαλιστούν εντελώς δωρεάν.

Ποιες καλύψεις χρειάζεσαι για το ταξίδι σου;

Είμαστε δίπλα σου για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε 2 λεπτά.

4 λόγοι που οι πελάτες μας επιλέγουν Anytime

Υποστήριξη 24/7

Με απλές διαδικασίες & εξειδικευμένους ανθρώπους

Ολοκληρωμένα προγράμματα

Επιλέγεις τις καλύψεις που θες, έχεις την ποιότητα που χρειάζεσαι

Προσιτά ασφάλιστρα

Κορυφαία ασφάλεια σε εξαιρετική τιμή

Σιγουριά & Αξιοπιστία

Ποιότητα καλύψεων, μοναδικές υπηρεσίες και υποδομές με την εγγύηση της Interamerican

Συχνές ερωτήσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης

 • Γιατί να ασφαλίσω το ταξίδι μου;

  Η ταξιδιωτική ασφάλιση προσφέρει µία ολοκληρωμένη προστασία, χωρίς να χρειαστεί μία αναποδιά να σου χαλάσει το ταξίδι σου.
  Σου εξασφαλίζει μία σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα και απρόοπτα γεγονότα όπως: Καθυστέρηση πτήσης, απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.
  Επιπλέον σου καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και το κόστος θεραπείας, ενώ ταξιδεύεις, βοηθώντας σε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως, ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα.
 • Σε ποιες χώρες με καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση;

  Η ταξιδιωτική ασφάλιση σε καλύπτει παγκόσμια, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεσαι μακριά από τον τόπο της μόνιμης διαμονής σου και σε απόσταση μεγαλύτερη των πενήντα χιλιομέτρων για περιστατικό στην Ελλάδα και των εκατό χιλιομέτρων για περιστατικό εκτός Ελλάδας.
  Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση ταξιδιού εκτός Ελλάδας, σε καλύπτει για τον τόπο προορισμού του ταξιδιού που αναφέρεται στο συμβόλαιό σου, καθώς και για τους ενδιάμεσους τόπους μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου, αν υπάρχουν (δηλαδή, transit).
 • Ποια πρόσωπα μπορούν να ασφαλίσουν το ταξίδι τους;

  Η ταξιδιωτική ασφάλεια Anytime απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ως χώρα αναχώρησης την Ελλάδα και επιθυμούν να ταξιδέψουν, απολαμβάνοντας ένας ξένοιαστο, χωρίς άγχος, ταξίδι.
  Πιο συγκεκριμένα, η ασφάλιση της Anytime αφορά είτε επαγγελματικό ταξίδι είτε ταξίδι αναψυχής και απευθύνεται τόσο σε μία οικογένεια, προσθέτοντας τα μέλη της (π.χ. μητέρα με ανήλικα παιδιά ηλικίας μεγαλύτερη του ενός (1) μήνα , όσο και σε κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά.