Ασφάλισε το όχημά σου και κέρδισε €20 κάθε χρόνο για 2 χρόνια!

Υπολόγισε τώρα

Με την Anytime κερδίζεις και στο eway!

H Anytime σε συνεργασία με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις στον eway λογαριασμό σου διελεύσεις αξίας €20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια. Αν είσαι κάτοχος πομποδέκτη eway ή SMART CARD eway, επωφελήσου από την προσφορά.

Πώς κερδίζεις;

 • Επίλεξε το πρόγραμμα αυτοκινήτου που σου ταιριάζει και βγες κερδισμένος από την πρώτη στιγμή.
 • Πριν την ολοκλήρωση της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου, συμπλήρωσε τον αριθμό του προσωπικού σου πομποδέκτη eway ή SMART CARD eway στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» και απόλαυσε μοναδικά προνόμια.

Τι κερδίζεις;

  Μετά την έκδοση του συμβολαίου, θα πιστωθούν στον eway λογαριασμό σου €5. Θα συνεχίσεις να λαμβάνεις στον eway λογαριασμό σου €5 κάθε 3 μήνες, μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των €40!

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου και κέρδισε!

 1. Πλήρη προγράμματα
 2. Προσιτά ασφάλιστρα
 3. 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση
 4. Μοναδικά προνόμια & δωρεάν υπηρεσίες
Πάρε τιμή

Για να έχεις
ακόμα περισσότερα,
κάθε στιγμή!

Θυμήσου ότι:

 • H προσφορά ισχύει μόνο για νέο συμβόλαιο οχήματος, μία φορά ανά ασφαλισμένο όχημα και εφόσον δοθεί ο αριθμός πομποδέκτη eway ή SMART CARD eway πριν την έκδοση του συμβολαίου.
 • O αριθμός κάθε πομποδέκτη eway ή SMART CARD eway, μπορεί να δηλωθεί για την ασφάλιση έως 3 οχημάτων.
 • Η πίστωση στον πομποδέκτη eway ή SMART CARD eway που θα δηλώσεις, θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση του πρώτου συμβολαίου και εντός 10 εργάσιμων ημερών από κάθε επέτειο 90 ημερών ασφάλισης (3 μήνες). Απαραίτητη προϋπόθεση για να λαμβάνεις €5 κάθε τρίμηνο, είναι το συμβόλαιό σου να είναι ενεργό.
 • Η προσφορά ισχύει έως τις 25/07/2022, με δικαίωμα η χρονική διάρκεια να παραταθεί ή να μειωθεί μετά από προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.
${loading}