Short Drive

Βρες την ασφάλεια που θέλεις

Σε 2 μόνο λεπτά
GR

Λιγότερα χιλιόμετρα, λιγότερα ασφάλιστρα & περισσότερη φροντίδα για το περιβάλλον

Ασφάλισε
το αυτοκίνητό σου

Το Short Drive με την τεχνολογία Buy The Mile δημιουργήθηκε για σένα που κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα.

Δυο επιλογές
προγραμμάτων

Ασφαλίσου για 3.000 χλμ./χρόνο ή 1.500 χλμ./6μηνο κι αν χρειαστείς, πρόσθεσε επιπλέον 2.000 χλμ., μόνο με €20, όποια διάρκεια κι αν επιλέξεις.

Τοποθέτησε τη
συσκευή BEACON

Τοποθέτησε την τηλεματική συσκευή BEACON, όπου θες στο αυτοκίνητό σου, κατέβασε την εφαρμογή Shοrt Drive και συνδέσου, για να ξεκινήσει η καταγραφή των χιλιομέτρων.

Αντιστάθμισε τους
εκπεμπόμενους ρύπους σου

Με την επιλογή σου προστατεύεις το περιβάλλον, αντισταθμίζοντας τους εκπεμπόμενους ρύπους του αυτοκινήτου σου σε φιλικά περιβαλλοντικά έργα.

Πώς λειτουργεί το Short Drive;

Με την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου σε ένα από τα προγράμματα ShortDrive:

 • Σου στέλνουμε την ειδική τηλεματική συσκευή BEACON, εντελώς δωρεάν με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου σου. Μέσω της συσκευής BEACON και της εφαρμογής Short Drive θα καταγράφονται τα χιλιόμετρα που διανύεις.
 • Εσύ τοποθετείς τη συσκευή BEACON στο αυτοκίνητό σου, κατεβάζεις την εφαρμογή και συνδέεσαι στην εφαρμογή μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σου.
 • Με την σύνδεση της συσκευής BEACON με την εφαρμογή Short Drive, ξεκινάει η καταγραφή των χιλιομέτρων. Βλέπεις τα χιλιόμετρα που διανύεις, αλλά και το υπόλοιπο των χιλιομέτρων σου μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζεις το Short Drive App στο κινητό σου. Εμείς σε ενημερώνουμε αυτόματα με sms ή e-mail όταν έχεις διανύσει:
  • το 80% των χιλιομέτρων
  • το 95% των χιλιομέτρων
  • το 100% των χιλιομέτρων
 • Αν χρειαστεί να προσθέσεις χιλιόμετρα, επικοινωνείς μαζί μας και επεκτείνεις την ασφάλισή σου με επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

  Δείτε εδώ περισσότερα για τους όρους χρήσης του Short Drive.

Διαφοροποιημένα προγράμματα καλύψεων για κάθε ανάγκη

Δύο διαφορετικά επίπεδα ποιοτικών καλύψεων για να νιώθεις την ασφάλεια και ηρεμία που χρειάζεσαι κάθε στιγμή.
Δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων στο Έγγραφο Πληροφοριών

Basic
Η υποχρεωτική από τον νόμο κάλυψη, μεταφορά του οχήματος από ατύχημα και προσωπικό ατύχημα οδηγού.

Value
Πλούσια επιλογή με ποιοτικές καλύψεις για προστασία από περισσότερους κινδύνους.

Basic
Value
 • Aστική ευθύνη

  Η αστική ευθύνη είναι υποχρεωτική κάλυψη για το όχημά σας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

  Αν συμβεί ατύχημα και ευθύνεται το όχημά σας (με βάση τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) αποζημιώνονται τα πρόσωπα ή τα αντικείμενα που έχουν υποστεί τη ζημιά.

  Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεστε σε περίπτωση που το όχημά σας προκαλέσει:

  • Σωματικές βλάβες/απώλεια ζωής σε πεζούς, οδηγούς ή επιβάτες άλλων οχημάτων που εμπλέκονται στο περιστατικό ή επιβάτες του δικού σας οχήματος, έως και €1.300.000 ανά άτομο.
  • Υλικές ζημιές σε άλλα οχήματα ή άλλα αντικείμενα, όπως μάντρες, βιτρίνες, εισόδους καταστημάτων κ.α., έως και €1.300.000 ανά ατύχημα.

  Στην κάλυψη περιλαμβάνονται:

  • Αστική ευθύνη πυρκαγιάς, δηλαδή σωματικές βλάβες/απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προξενήσει το όχημά σας αν πιάσει φωτιά, που προέρχεται από την κυκλοφορία του και για την οποία ευθύνεστε.
  • Aστική Ευθύνη κλέφτη, δηλαδή σωματικές βλάβες/απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προξενήσει το όχημά σας κατά τη διάρκεια της οδήγησής του από άτομο που το έχει κλέψει ή το απέκτησε με χρήση βίας.
  • Αστική Ευθύνη σε φυλασσόμενο χώρο, δηλαδή σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που θα προξενήσει το όχημά σας, όσο βρίσκεται σε φυλασσόμενο χώρο ή πορθμείο.
  • Αστική Ευθύνη κατά τη Μεταφορά, δηλαδή σωματικές βλάβες/απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσει το όχημά σας, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με επιβατηγό πλοίο, τρένο ή αεροπλάνο ή κατά τη φόρτωση ή εκφόρτωσή του από τα μέσα αυτά.
  • Αστική Ευθύνη μεταφερόμενου φορτίου, δηλαδή σωματικές βλάβες/απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προκληθούν από το φορτίο που μεταφέρει το ασφαλισμένο όχημα.
  • Φροντίδα ατυχήματος, δηλαδή επιτόπου καταγραφή του ατυχήματος & συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης από εξειδικευμένο άνθρωπό μας. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 1158.

  Δεν καλύπτονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αν ο οδηγός του οχήματος δεν έχει την άδεια οδήγησης, που προβλέπεται από τον νόμο, για την κατηγορία του οχήματος που οδηγεί.
  • Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου βρίσκεται κάτω από την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Αν το όχημα χρησιμοποιείται για διαφορετική χρήση από αυτήν που ορίζεται στο Ασφαλιστήριο συμβόλαιο και την άδεια κυκλοφορίας.
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

  Μία χρήσιμη κάλυψη, αν σκεφτείτε το πλήθος των ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο όχημα, για το οποίο δεν ευθύνεστε, θα καλύψουμε εμείς το κόστος για την επισκευή του οχήματός σας, μέχρι και την τρέχουσα εμπορική του αξία κατά τη μέρα της σύγκρουσης.

  Είναι σημαντικό:

  • Να καλέσετε οπωσδήποτε την Τροχαία, γιατί η καταγραφή του περιστατικού από τις Αρχές που αποδεικνύει την ευθύνη του ανασφάλιστου οχήματος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση της κάλυψης.
  • Να βρίσκεται στον τόπο του συμβάντος το ανασφάλιστο όχημα, για την καταγραφή του περιστατικού.
 • 24ωρη «Γραμμή Υγείας 1010»

  Μία μοναδική παροχή από εμάς για εσάς, εντελώς δωρεάν!

  Η «Γραμμή Υγείας 1010» της Interamerican είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες, για:

  • Ιατρικές συμβουλές και ειδικές συμβουλές από παιδιάτρους σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας εξαιτίας ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας.
  • Καθοδήγηση για χρόνιες και ειδικές παθήσεις
  • Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις υγιεινής που απαιτούνται από τους υγειονομικούς κανονισμούς της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψετε (εμβόλια, προληπτικά μέτρα, κ.λπ.)
  • Πληροφορίες σχετικά με εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, ιατρούς κ.λπ.

  Από το εξωτερικό, καλείτε στο +30 210 94 61999, ενώ σε περίπτωση βλάβης του Ο.Τ.Ε. στο +30 6932 237 000

 • Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

  έως €15.000 αποζημίωση

  Καλύπτεται ο οδηγός, για τροχαία ατυχήματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια οδήγησης του οχήματος, αλλά και επιβίβασης και αποβίβασης από αυτό, με υψηλό όριο κάλυψης:

  • €15.000 για απώλεια ζωής
  • μέχρι και €15.000 για μόνιμη ολική ανικανότητα
  • μέχρι και €15.000 για μόνιμη μερική ανικανότητα

  Η κάλυψη ενεργοποιείται εφόσον οι παραπάνω περιπτώσεις επήλθαν άμεσα και αποκλειστικά από το τροχαίο ατύχημα και ανεξάρτητα από κάθε άλλη αιτία, και μέσα σε ένα χρόνο το αργότερο από τη μέρα του ατυχήματος, σύμφωνα με τους όρους ασφάλισης.

 • Μεταφορά οχήματος από ατύχημα

  H Μεταφορά του οχήματος από ατύχημα περιλαμβάνει άμεση υποστήριξη του οχήματός σας, 24ώρες το 24ωρο, σε περίπτωση ατυχήματος.

  Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται: Μεταφορά του ακινητοποιημένου οχήματός σας σε τοπικό συνεργείο ή άλλο σημείο της επιλογής σας, εντός του νομού ακινητοποίησης. Η κάλυψη παρέχεται είτε σε είδος, είτε σε χρήμα.

  Είμαστε άμεσα κοντά σας με τα πιο σύγχρονα μέσα, με πυκνό δίκτυο εξυπηρέτησης, ιδιόκτητα οχήματα, εξειδικευμένους ανθρώπους, μοναδικές υπηρεσίες και υποδομές της Interamerican.

 • Πλήρης Οδική Βοήθεια

  Η πλήρης Οδική Βοήθεια ισχύει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, 24 ώρες το 24ωρο και σας εξασφαλίζει:

  Μεταφορά οχήματος από ατύχημα

  Παρέχεται μεταφορά του ακινητοποιημένου οχήματός σας σε περίπτωση ατυχήματος σε τοπικό συνεργείο ή άλλο σημείο της επιλογής σας, εντός του νομού ακινητοποίησης. Η κάλυψη παρέχεται είτε σε είδος, είτε σε χρήμα.

  Επιπλέον υπηρεσίες

  • Επαναπατρισμός οχήματος & επιβαινόντων
   Αν το όχημα ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη από 60 χλμ. από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας, και χρειάζονται πάνω από 2 μέρες για την αποκατάσταση της βλάβης, μεταφέρουμε το όχημα σε συνεργείο της επιλογής σας στον τόπο μόνιμης διαμονής σας. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε για όλους τους επιβαίνοντες τα εισιτήρια επιστροφής με λεωφορείο ή τρένο, μέχρι το συνολικό ποσό των €100.

  • Αλλαγή ελαστικού
   Άνθρωπός μας αναλαμβάνει να έρθει επιτόπου να αλλάξει λάστιχο και να τοποθετήσει τη ρεζέρβα του οχήματός σας αν το όχημα διαθέτει. Διαφορετικά, μεταφέρει το όχημα στο κοντινότερο βουλκανιζατέρ.

  • Εξυπηρέτηση σε έλλειψη καυσίμων
   Σε περίπτωση που το όχημα ακινητοποιηθεί από έλλειψη καυσίμων, φέρνουμε καύσιμα στο σημείο που βρίσκεται. Αν η μεταφορά καυσίμων δεν είναι εφικτή, μεταφέρουμε το όχημα στο κοντινότερο πρατήριο.

  • Εξυπηρέτηση σε απώλεια κλειδιών
   Αν αφήσετε τα κλειδιά σας κατά λάθος μέσα στο όχημα ή τα χάσετε, σας φέρνουμε τα δεύτερα κλειδιά, εφόσον βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χλμ. Διαφορετικά, σας βρίσκουμε πληροφορίες για κλειδαρά ή μεταφέρουμε το όχημα σε κοντινό συνεργείο.
  • Αλλαγή μπαταρίας-Υπηρεσία Battery on The Spot
   Σε περίπτωση που το όχημά σας μείνει από μπαταρία, εξειδικευμένος μηχανικός έρχεται, ελέγχει και φορτίζει την μπαταρία του. Αν η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση, έχετε τη δυνατότητα να την αντικαταστήσετε επιτόπου ή σε μέρος και χρόνο που σας εξυπηρετεί. Η υπηρεσία Battery on The Spot παρέχεται αποκλειστικά για αυτοκίνητο στις περισσότερες αστικές περιοχές της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη.

  Με την Οδική Βοήθεια Interamerican είμαστε άμεσα κοντά σας με τα πιο σύγχρονα μέσα, μοναδικές υπηρεσίες και υποδομές. Με πυκνό δίκτυο, 222 ιδιόκτητα οχήματα σε 111 σημεία εξυπηρέτησης, 150 επιπλέον οχήματα 65 συνεργατών, 350 εξειδικευμένα άτομα και διεθνείς συνεργασίες, εξυπηρετούμε κατά μέσο όρο 500.000 περιστατικά τον χρόνο.

Πρόσθετη
 • Φυσικά φαινόμενα

  χωρίς απαλλαγή, ακόμα και για χαλάζι!

  Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σας άμεσα από καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα, ακόμα ΚΑΙ χαλάζι, χιόνι, τυφώνα, λαίλαπα, ανεμοθύελλα, έκρηξη ηφαιστείου, σεισμό, καθώς και από καθίζηση ή κατολίσθηση που προέρχεται μόνο από σεισμό. Δεν καλύπτονται οι μηχανικές βλάβες που έχουν σαν αιτία τον παγετό.

  Η κάλυψη δεν έχει καμία απαλλαγή, δηλαδή καμία δική σας συμμετοχή σε πιθανή ζημιά.

  Αποζημιώνεστε και για ζημιές που θα προκληθούν από πτώση δένδρων, στύλων ή άλλων σταθερών κατασκευών, εξαιτίας των παραπάνω φυσικών φαινομένων, με την προϋπόθεση ειδοποίησης του τηλεφωνικού κέντρου 1158, ώστε να καταγραφεί το συμβάν επιτόπου από εκπρόσωπο της Εταιρίας.

  Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της αποζημίωσης, είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού της Ε.Μ.Υ. από το οποίο να προκύπτουν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την ημερομηνία και ώρα της ζημιάς, στην περιοχή που αυτή συνέβη.

 • Τρομοκρατικές ενέργειες & αναταραχές

  χωρίς απαλλαγή

  Καλύπτονται χωρίς απαλλαγή, δηλαδή χωρίς καμία δική σας συμμετοχή, οι υλικές ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και από στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, διαδηλώσεις, πολιτικές ταραχές (αναταραχές). Δεν περιλαμβάνονται ζημιές από πυρκαγιά και έκρηξη, που αποζημιώνονται από την κάλυψη της πυρκαγιάς.

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της αποζημίωσης, είναι η προσκόμιση στην Εταιρία καταγραφής του συμβάντος και χαρακτηρισμού του, από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

 • Ολική & Μερική Κλοπή

  μετά από 30 μόνο μέρες αποζημίωση για ολική κλοπή

  Σας καλύπτουμε για την ολική κλοπή του οχήματός σας, αλλά ΚΑΙ σε περίπτωση που κλαπεί μέρος του.

  Ολική κλοπή

  Σε περίπτωση ολικής κλοπής του οχήματός σας, σας αποζημιώνουμε στην πλήρη τρέχουσα εμπορική του αξία κατά τη μέρα της κλοπής. Θα καταβάλουμε την αποζημίωση μετά από 30 μόνο μέρες από την ημερομηνία δήλωσης της κλοπής στην Εταιρία μας και της υποβολής μήνυσης κατ΄ αγνώστων στην Αστυνομία, εφόσον το όχημά σας δεν έχει βρεθεί από τις αρμόδιες αρχές. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών.

  Μερική κλοπή

  Σας καλύπτουμε την κλοπή μερών ή εξαρτημάτων του οχήματός σας που είναι μόνιμα προσδεδεμένα σε αυτό και απαραίτητα για την ασφαλή κίνηση και λειτουργία του. Για παράδειγμα, δε θεωρούνται σταθερά προσδεδεμένα και απαραίτητα για την κίνηση και λειτουργία του οχήματος: τα τάσια, οι κεραίες, οι μπαγκαζιέρες, οι σχάρες, τα τασάκια, τα διακοσμητικά του οχήματος, το τρίγωνο, ο γρύλος, το kit επισκευής, κ.λπ., κι επομένως δεν καλύπτονται.

  Επιπλέον, στην Anytime μέσω της μερικής κλοπής καλύπτουμε:

  • Συστήματα ήχου, εικόνας, πλοήγησης και τηλεπικοινωνίας στην πλήρη αξία τους, εφόσον αυτά έχουν εγκατασταθεί από το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματος. Αν τα συστήματα αυτά τα έχετε εγκαταστήσει αργότερα στο όχημά σας, αποζημιώνονται μέχρι €500 συνολικά.
  • Το κόστος αντικατάστασης κλειδιών ή κλειδαριών μέχρι €150, σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των κλειδιών του οχήματός σας.
  • Κάθε ζημιά, η οποία θα προκληθεί στο όχημα κατά το χρονικό διάστημα που αυτό θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη.
  • Ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio) με απαλλαγή €300 στο σύνολο της αποζημίωσης.
 • Εγγύηση αξίας (για νέα οχήματα έως και 11 μηνών)

  2 χρόνια από το έτος 1ης κυκλοφορίας

  Τώρα με την εγγύηση αξίας το όχημά σας διατηρεί την αξία του για 2 ολόκληρα χρόνια! Σε περίπτωση που κλαπεί ή καταστραφεί ολοσχερώς μέχρι και το 2ο έτος κυκλοφορίας του διεθνώς, σας αποζημιώνουμε την ασφαλισμένη αξία του οχήματος και όχι την τρέχουσα εμπορική.

  Η κάλυψη ισχύει για νέα οχήματα, έως και 11 μηνών.

 • Πυρκαγιά

  χωρίς απαλλαγή

  Η κάλυψη αφορά ζημιές που μπορεί να υποστεί το όχημά σας από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και πιθανή έκρηξη, χωρίς καμία απαλλαγή, δηλαδή χωρίς καμία δική σας συμμετοχή σε πιθανή ζημιά.

  Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το όχημα χρησιμοποιεί ως κύριο ή εναλλακτικό καύσιμο το υγραέριο, απαραίτητη προϋπόθεση για την αποζημίωση είναι να διαθέτει πιστοποιητικό Κ.Τ.Ε.Ο. σε ισχύ.

 • Ενοικίαση οχήματος

  Έχετε αυτοκίνητο αντικατάστασης, αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις:

  • Πυρκαγιά
  • Ολική & Μερική Κλοπή
  • Ίδιες Ζημιές & Κακόβουλες ενέργειες

  Σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης 1.200cc, αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί, καταστραφεί ή αν η επισκευή του στο συνεργείο κρατήσει πάνω από 2 μέρες.

  Διευκρινίζεται ότι:

  • Σε περίπτωση Πυρκαγιάς, Μερικής κλοπής, Ιδίων Ζημιών & Κακόβουλων ενεργειών, θα παρέχεται μέχρι και 20 μέρες, αφότου περάσουν 5 μέρες από τη μέρα του ατυχήματος.
  • Σε περίπτωση ολικής καταστροφής παρέχεται από την επομένη του ατυχήματος μέχρι και 20 μέρες.
  • Σε περίπτωση Ολικής κλοπής, παρέχεται μέχρι και 30 μέρες από την ημερομηνία που θα υποβάλετε τη μήνυση στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή και την έγγραφη δήλωση στην Εταιρία, όποιο από τα δύο είναι μεταγενέστερο.
  • Τα έξοδα καυσίμων και τα ασφάλιστρα προαιρετικών κινδύνων του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου δεν καλύπτονται.
  • Ως μέρες ενοικίασης χαρακτηρίζονται οι πραγματικές μέρες επισκευής του οχήματος και όχι οι τυχόν μέρες αναμονής στο συνεργείο για οποιαδήποτε αιτία.
  • Το όχημα παρέχεται από εμάς, δεν περιλαμβάνεται στην κάλυψη η ενοικίαση από εσάς.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανεξάρτητα από την κάλυψη της ενοικίασης οχήματος, σας παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης, όταν η επισκευή πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενο συνεργείο για ζημιές από Φυσικά Φαινόμενα (αν υπάρχει η κάλυψη στο πρόγραμμά σας) ή ατύχημα με όχημα που είναι ασφαλισμένο σε εταιρία εντός Φιλικού Διακανονισμού, για το οποίο δεν ευθύνεστε.

Πρόσθετη
 • Θραύση κρυστάλλων

  ισχύει για διάρκεια από 90 μέρες και πάνω

  Καλύπτουμε με την πιο απλή διαδικασία τα τζάμια, τις γυάλινες ηλιοροφές, τις προστατευτικές μεμβράνες και τους αισθητήρες βροχής του οχήματός σας από εξωτερική ή εσωτερική αιτία, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή.

  Επισκευάζετε ή αντικαθιστάτε τα τζάμια του οχήματός σας, εύκολα και γρήγορα, αφού η πληρωμή γίνεται απευθείας από την Anytime προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες και συνεργεία!

  Η κάλυψη παρέχεται μόνο, σε περίπτωση που επισκευάσετε ή αντικαταστήσετε τα τζάμια του αυτοκινήτου σας σε συνεργαζόμενη εταιρία ή συνεργείο, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα:

  Καλύπτουμε όσες ζημιές κι αν προκύψουν έως €1.500 συνολικά για τη διάρκεια του συμβολαίου. Εξαιρούνται οι ζημιές στα φανάρια, στους καθρέπτες, στα φλας και στις ζελατίνες. 

Πρόσθετη
Πρόσθετη
Πρόσθετη
Πρόσθετη
 • Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού

  Με τη συγκεκριμένη κάλυψη αν γίνει ατύχημα με όχημα που είναι ασφαλισμένο σε εταιρία εκτός Φιλικού Διακανονισμού και δεν ευθύνεστε εσείς, αποζημιώνεστε ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

  Γλιτώνετε κόπο, χρόνο και περιττή καθυστέρηση, καθώς αποζημιώνεστε απευθείας από εμάς, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθείτε εσείς στην εταιρία του υπεύθυνου για το ατύχημα, για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σας μέχρι €6.000 ανά ατύχημα.
  • Τις σωματικές βλάβες του οδηγού και των συνεπιβατών μέχρι €12.000 ανά ατύχημα. Στην κάλυψη των σωματικών βλαβών περιλαμβάνεται πέρα από τα έξοδα θεραπείας και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, μέχρι €30 τη μέρα.

  Διευκρινίζεται ότι, η συγκεκριμένη κάλυψη ενεργοποιείται σε περίπτωση που αποκλειστική ευθύνη για το ατύχημα έχει ο οδηγός του άλλου οχήματος, όπως προκύπτει από ικανά αποδεικτικά μέσα (π.χ. αντίγραφο Δελτίου Συμβάντος της Αστυνομικής Αρχής, Ποινική Δικογραφία, κ.λπ.).

Πρόσθετη
Πρόσθετη

4 λόγοι που οι πελάτες μας επιλέγουν Anytime

Υποστήριξη 24/7

Με απλές διαδικασίες & εξειδικευμένους ανθρώπους

Ολοκληρωμένα προγράμματα

Επιλέγεις τις καλύψεις που θες, έχεις την ποιότητα που χρειάζεσαι

Προσιτά ασφάλιστρα

Κορυφαία ασφάλεια σε εξαιρετική τιμή

Σιγουριά & Αξιοπιστία

Ποιότητα καλύψεων, μοναδικές υπηρεσίες και υποδομές με την εγγύηση της Interamerican

Δίπλα σου για κάθε απορία

 • Τι είναι τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Short Drive και σε ποιους απευθύνονται;

  Τα προγράμματα ασφάλισης Short Drive με την τεχνολογία Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Απευθύνονται σε όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για περιορισμένες μετακινήσεις.

  Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει.

  Αν λοιπόν, κάνεις λίγα χιλιόμετρα το χρόνο, τότε τα προγράμματα Short Drive είναι η καλύτερη λύση για σένα, καθώς ξεκινάς με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο ή 1.500 χιλιόμετρα το εξάμηνο και μπορείς όποτε χρειαστεί να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20, όποια διάρκεια κι αν επιλέξεις.

 • Πώς λειτουργούν τα προγράμματα ασφάλισης Short Drive;

  Τα προγράμματα ασφάλισης Short Drive είναι συνδεδεμένα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε έναν χρόνο ή ένα εξάμηνο. Όλα τα προγράμματα Short Drive ξεκινούν με 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο ή 1.500 χιλιόμετρα το εξάμηνο.

  Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να τοποθετήσεις μόνιμα μια ειδική τηλεματική συσκευή BEACON μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σου.

  Η ειδική συσκευή αποστέλλεται με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου και είναι εντελώς δωρεάν.

 • Γιατί το προϊόν Short Drive χαρακτηρίζεται ως «πράσινο»;

  Στην Anytime η προστασία του περιβάλλοντος και η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής είναι προτεραιότητά μας.
  Το Short Drive είναι η πρώτη πράσινη ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς υπολογίζουμε τους εκπεμπόμενους ρύπους των ασφαλισμένων οχημάτων και τους αντισταθμίζουμε πραγματοποιώντας πιστοποιημένες ενέργειες φιλικές προς στο περιβάλλον.
  Με αυτόν τον τρόπο, το «αποτύπωμα» των οχημάτων που καλύπτονται από το συγκεκριμένο ασφαλιστικό προϊόν καθίσταται κλιματικά ουδέτερο για όλη τη διάρκεια της ασφαλιστικής τους κάλυψης.
  Τόσο ο υπολογισμός του ανθρακικού αποτυπώματος για κάθε όχημα που ασφαλίζεται στο πρόγραμμα Short Drive της Anytime, όσο και η αντιστάθμισή του μέσω περιβαλλοντικών έργων γίνεται σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς κι ακολουθούν ενδεδειγμένα πρότυπα.