Συχνές ερωτήσεις: Δεν είμαι πελάτης

Είστε ήδη πελάτης μας; Διαβάστε εδώ!

 • Αυτοκίνητο
 • Buy The Mile
 • Σπίτι
 • Υγεία

Μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας εύκολα και γρήγορα:

 • ηλεκτρονικά στο www.anytime.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  Βήμα 1ο: Συμπληρώνετε τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του οχήματός σας, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

  Βήμα 2ο: Συμπληρώνετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος, ολοκληρώνοντας έτσι την αγορά της ασφάλειάς σας.

 •  
 • τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 
  210 94 60000 ή 801 11 30000.

Η Anytime διαθέτει 2 προγράμματα ασφάλισης υγείας, ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Value: Ένα ολοκληρωμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα σχεδιασμένο να είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας κάθε στιγμή με άμεσο και ποιοτικό τρόπο.

First Care: Ένα πλήρες πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN στην Αθήνα.

Για ποιο λόγο χρειάζεται να ασφαλίσετε την υγεία σας;

Με ποιο τρόπο μπορώ να ασφαλίσω την υγεία μου στην Anytime;

Για να ασφαλίσω την υγεία μου πρέπει να κάνω ιατρικές εξετάσεις;

Με ποιο τρόπο μπορώ να παραλάβω το συμβόλαιό μου;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας σε οποιαδήποτε ασφαλιστικό φορέα επιλέξετε, ανεξάρτητα αν η ασφάλιση παρέχεται μέσω της τράπεζας από την οποία πήρατε το στεγαστικό σας δάνειο ή όχι.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Τι είναι τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile;

Τα προγράμματα Buy The Mile, είναι ο νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στο εξωτερικό.

Η καινοτομία των προγραμμάτων Buy The Mile είναι ότι συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, με την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στα προγράμματα Buy The Mile, μπορείτε να διανύσετε μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, πληρώνοντας ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy the mile απευθύνονται σε όλους εσάς που διανύετε μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σας έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα.

Αν λοιπόν κάνετε μικρές διαδρομές με το αυτοκίνητό σας, έχετε δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιείτε το ένα από αυτά λιγότερο ή αν απλά προτιμάτε να κάνετε τις δουλειές σας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τότε ήρθε η στιγμή να πληρώσετε λιγότερα χρήματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Ποια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile διαθέτει η Anytime;

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που σας εξυπηρετούν:

Το Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρης Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 5.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα Buy The Mile είναι συνδεδεμένα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Το όριο είναι μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνιμα μια ειδική συσκευή μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας.

Η ειδική συσκευή αποστέλλεται με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου και είναι εντελώς δωρεάν.

Τι είναι η ειδική συσκευή που πρέπει να εγκαταστήσω στο όχημά μου;

H ειδική συσκευή, είναι μια τηλεματική συσκευή OBD (On Board Diagnostics), που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο.

Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.

Τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Πώς εγκαθιστώ τη συσκευή OBD;

Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.

Το μόνο που χρειάζεται για την εγκατάσταση είναι ο εντοπισμός της θύρας OBD στο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής ο κινητήρας του αυτοκινήτου πρέπει να είναι κλειστός.

Βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο, θα ενεργοποιηθούν 3 λυχνίες (κόκκινη, πορτοκαλί, πράσινη).

Η συσκευή έχει εγκατασταθεί επιτυχώς.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε για οποιοδήποτε λόγο να συνδέσετε τη συσκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile application στο κινητό σας.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχετε διανύσει το 80% των χιλιομέτρων σας και μια ακόμη φορά όταν έχετε φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.

Πώς χρησιμοποιώ το Buy The Mile mobile application;

Το Buy The Mile mobile application δημιουργήθηκε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση.

Σας προσφέρει τη δυνατότητα, 24 ώρες το 24ωρο, να ενημερώνεστε για:

 • τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει
 • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν
 • την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σας 

Κατεβάστε το Buy The Mile mobile application τώρα και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχουμε στείλει με sms ή που έχετε παραλάβει μαζί με τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της ειδικής συσκευής OBD.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ξεπεράσω τα 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο;

Σε περίπτωση που ξεπεράσετε τα 5.000 χιλιόμετρα, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000 για να επεκτείνετε το πρόγραμμα ασφάλισής σας, με επιπλέον 1.000 χιλιόμετρα.

Η επέκταση χιλιομέτρων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά το χρόνο.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσω τη συσκευή στο αυτοκίνητό μου;

Από τη στιγμή που ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας, τη συσκευή.

Η μη εγκατάσταση της συσκευής OBD εντός 10 ημερών, η μη ορθή χρήση της (π.χ. αφαίρεση, παραποίηση κ.λπ.) ή η συμπλήρωση του ανώτατου ορίου χιλιομέτρων εντός της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, αποτελούν λόγους ακύρωσης του συμβολαίου.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας

Καλέστε μας τώρα για
οποιαδήποτε διευκρίνιση

Aπό κινητό:210 94 60000 Από σταθερό:801 11 30000