Συχνές ερωτήσεις: Δεν είμαι πελάτης

Είστε ήδη πελάτης μας; Διαβάστε εδώ!

 • Αυτοκίνητο
 • Buy The Mile
 • Σπίτι
 • Υγεία

Μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας εύκολα και γρήγορα:

 • ηλεκτρονικά στο www.anytime.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  Βήμα 1ο: Συμπληρώνετε τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του οχήματός σας, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

  Βήμα 2ο: Συμπληρώνετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος, ολοκληρώνοντας έτσι την αγορά της ασφάλειάς σας.

 • τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 
  210 94 60000.

Για ποιο λόγο χρειάζεται να ασφαλίσετε την υγεία των παιδιών σας;

Με ποιο τρόπο μπορώ να ασφαλίσω την υγεία μου των παιδιών μου στην Anytime;

Με ποιο τρόπο μπορώ να παραλάβω το συμβόλαιό μου;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας σε οποιαδήποτε ασφαλιστικό φορέα επιλέξετε, ανεξάρτητα αν η ασφάλιση παρέχεται μέσω της τράπεζας από την οποία πήρατε το στεγαστικό σας δάνειο ή όχι.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Τι είναι τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile;

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The mile απευθύνονται σε όλους εσάς που χρησιμοποιείται το αυτοκίνητό σας για τις απαραίτητες μετακινήσεις ή για τις μικρές – καθημερινές βόλτες.

Αν λοιπόν κάνετε λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σας έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, τότε τα προγράμματα Buy The Mile είναι η καλύτερη λύση για εσάς, καθώς ξεκινάτε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Ποια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile διαθέτει η Anytime;

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που σας εξυπηρετούν:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα Buy The Mile είναι συνδεδεμένα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνιμα μια ειδική συσκευή μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας.

Η ειδική συσκευή αποστέλλεται με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου και είναι εντελώς δωρεάν.

 

Τι είναι η ειδική συσκευή που πρέπει να εγκαταστήσω στο όχημά μου;

H ειδική συσκευή, είναι μια τηλεματική συσκευή OBD (On Board Diagnostics), που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο.

Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.

Τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Πώς εγκαθιστώ τη συσκευή OBD;

Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.

Το μόνο που χρειάζεται για την εγκατάσταση είναι ο εντοπισμός της θύρας OBD στο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής ο κινητήρας του αυτοκινήτου πρέπει να είναι κλειστός.

Βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο, θα ενεργοποιηθούν 3 λυχνίες (κόκκινη, πορτοκαλί, πράσινη).

Η συσκευή έχει εγκατασταθεί επιτυχώς.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε για οποιοδήποτε λόγο να συνδέσετε τη συσκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anytime στo τηλέφωνo
210 9460000.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile application στο κινητό σας.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχετε διανύσει:

 • το 80% των χιλιομέτρων
 • το 95% των χιλιομέτρων
 • το 100% των χιλιομέτρων

Πώς χρησιμοποιώ το Buy The Mile mobile application;

Το Buy The Mile mobile application δημιουργήθηκε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση.

Σας προσφέρει τη δυνατότητα, 24 ώρες το 24ωρο, να ενημερώνεστε για:

 • τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει
 • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν
 • την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σας 

Κατεβάστε το Buy The Mile mobile application τώρα και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχουμε στείλει με sms ή που έχετε παραλάβει μαζί με τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της ειδικής συσκευής OBD.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ξεπεράσω τα 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο;

Σε περίπτωση που ξεπεράσετε τα 3.000 χιλιόμετρα, επικοινωνήστε στo τηλέφωνo 210 9460000 για να επεκτείνετε το πρόγραμμα ασφάλισής σας, με επιπλέον χιλιόμετρα.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα όποτε τα χρειαστείτε με €20.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσω τη συσκευή στο αυτοκίνητό μου;

Από τη στιγμή που ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας, τη συσκευή.

Η μη εγκατάσταση της συσκευής OBD εντός 10 ημερών, η μη ορθή χρήση της (π.χ. αφαίρεση, παραποίηση κ.λπ.) ή η συμπλήρωση του ανώτατου ορίου χιλιομέτρων εντός της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, αποτελούν λόγους ακύρωσης του συμβολαίου.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας

Καλέστε μας τώρα για
οποιαδήποτε διευκρίνιση

Aπό κινητό:210 94 60000 Από σταθερό:801 11 30000