Περισσότερη ευκολία στην πώληση, αγορά και ενοικίαση ακινήτου

Μια νέα εμπειρία στην αγορά ακινήτων

Στην Anytime αναζητάμε καθημερινά νέους, έμπιστους συνεργάτες, για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής σου και να σου προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Τώρα, σε συνεργασία με την Prosperty, μια πρωτοποριακή εταιρία διαχείρισης ακινήτων, σου προσφέρουμε online καινοτόμες λύσεις όχι μόνο στην ασφάλεια αλλά και σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο σπίτι, να πουλήσεις ή να νοικιάσεις το δικό σου ή απλώς να βρεις ένα σπίτι προς ενοικίαση χωρίς να χάσεις χρόνο και επιπλέον χρήματα στη μεσιτική αμοιβή.

Γιατί Prosperty;

  • Oλοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία αγοράς, πώλησης και ενοικίασης ακινήτου
  • Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ξεκάθαρους όρους
  • Ευελιξία, έξυπνα εργαλεία, καινοτόμα τεχνολογία και ανάλυση δεδομένων στην αγορά ακινήτων
  • Χωρίς ταλαιπωρία του πελάτη για οποιαδήποτε διαδικασία
  • Online διαχείριση προσφορών και διαπραγμάτευση μεταξύ ιδιοκτήτη και αγοραστή ή μισθωτή
  • Aνέπαφες διαδικασίες πώλησης, αγοράς, εκμίσθωσης και μίσθωσης ενός ακινήτου

Πλήρη προγράμματα & μοναδικές καλύψεις

Διάλεξε ανάμεσα σε μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης κτιρίου, περιεχομένου ή κτιρίου & περιεχομένου ή επίλεξε τις καινοτόμες και χρήσιμες στοχευμένες καλύψεις που σου προσφέρουμε.

Aσφάλιση Κατοικίας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την κατοικία σου ή και το περιεχόμενό της, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.

Νομική Προστασία

Η νομική προστασία οικογενειάρχη & εκμισθωτή καλύπτει δικαστικές ή εξώδικες δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που ζεις ή εκμισθώνεις σε τρίτο.

Απώλεια Μισθωμάτων

Με το πρόγραμμα αυτό αποζημιώνουμε την απώλεια των ενοικίων σου, μέχρι να βρεις νέο ενοικιαστή.

Ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει περισσότερο;

Ασφάλιση κτιρίου ή και περιεχομένου

Για σένα που αναζητάς μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας από κάθε κίνδυνο (όπως σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.ά) για να νιώθεις σιγουριά ό,τι κι αν συμβεί στο σπίτι σου. Το πλήρες πρόγραμμα Premium της Anytime με πολύ μικρές ή και καθόλου απαλλαγές είναι η απόλυτη πρόταση με πληθώρα καλύψεων, τόσο σε περίπτωση που νοικιάζεις το σπίτι σου και θέλεις να διαφυλάξεις το περιεχόμενό του είτε σε περίπτωση που είσαι ιδιοκτήτης και μένεις στο κτίριο ή το εκμισθώνεις.

Νομική προστασία οικογενειάρχη & εκμισθωτή

Τόσο για το σπίτι που ζεις όσο και για το ακίνητο που εκμισθώνεις σε τρίτο, σε περίπτωση που συμβεί κάτι, καλύπτονται οι δικαστικές ή εξώδικες δαπάνες που απαιτούνται για να προστατεύσεις τα έννομα συμφέροντά σου. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις τον δικηγόρο σου ελεύθερα ή να δώσεις το δικαίωμα στην Anytime να ορίσει εκείνη δικηγόρο.

Απώλεια μισθωμάτων

Ιδανικό για σένα που θέλεις να εξασφαλίσεις το ακίνητο που εκμισθώνεις σε τρίτο. Σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητό σου, καλύπτονται ενοίκια 3 μηνών μέχρι €1000/μήνα για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή, όσο το ακίνητο θα είναι ελεύθερο.

${loading}