Ασφάλισε το όχημά σου
& κέρδισε
ειδικές εκπτώσεις
στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!

Υπολόγισε τώρα

I.KTEO ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ειδικές εκπτώσεις στον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου!

Τεχνικός Έλεγχος (περιοδικός - αρχικός)

Ι.Χ. Επιβατικό
Από €50 Μόνο €42 μαζί με την κάρτα καυσαερίων

Ι.Χ. Φορτηγό έως 3,5 τόνους
Από €60 Μόνο €48 μαζί με την κάρτα καυσαερίων

Η Anytime σε συνεργασία με το I.KTEO ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ σου προσφέρουν έκπτώση στο κόστος του τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ) του οχήματός σου, μαζί με την κάρτα καυσαερίων!

Αν είσαι κάτοχος Ι.Χ. Επιβατικού ή Ι.Χ. Φορτηγού έως 3,5 τόνους, χρησιμοποίησε τον κωδικό προσφοράς KTEO5332 κατά την έκδοση του συμβολαίου σου και επωφελήσου τις προσφορές από το Ι.KTEO ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ:

 

 

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1:

Υπολόγισε τα ασφάλιστρα του οχήματός σου:

 • Online
  καταχωρώντας τον κωδικό προσφοράς KTEO5332 στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς», στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων

  ή

 • τηλεφωνικά στο 801 11 30000
  δίνοντας στον εκπρόσωπο της Anytime τον κωδικό προσφοράς KTEO5332, πριν την έκδοση του συμβολαίου
 

Βήμα 2:

Ασφάλισε εύκολα και γρήγορα το όχημά σου online ή τηλεφωνικά και θα παραλάβεις άμεσα το συμβόλαιό σου, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail.

Εξαργύρωσε τις εκπτώσεις!

Προσκόμισε στο I.KTEO ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ το συμβόλαιό σου μαζί με το κουπόνι προσφοράς που θα λάβεις στο e-mail σου και εξασφάλισε τις εκπτώσεις μαζί με την κάρτα καυσαερίων!

Προγραμμάτισε τον επόμενο τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου στο I.KTEO ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ εδώ.


Θυμήσου ότι:

 • H προσφορά ισχύει αποκλειστικά για έναν αρχικό ή περιοδικό τεχνικό έλεγχο για τις χρήσεις Ι.Χ. Επιβατικού και Ι.Χ. Φορτηγού μέχρι 3,5 τόνους. Δεν υπάρχει επιπλέον έκπτωση σε πιθανό κόστος επανελέγχου, προστίμου κ.λπ.
 • Η αποστολή του κουπονιού προσφοράς γίνεται μέσω e-mail, εντός 10 ημερών από την εξόφληση του συμβολαίου και ισχύει έως τις 29/05/2018.
 • Η προσκόμιση του κουπονιού μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο κατάστημα, πριν τη διεξαγωγή του ελέγχου είναι απαραίτητα.
 • Για την απόκτηση της προσφοράς είναι απαραίτητο το συμβόλαιο Anytime να είναι σε ισχύ και ο έλεγχος KTEO, να πραγματοποιηθεί στο ίδιο όχημα.