Περισσότεροι πόντοι στη seasmiles κάρτα σου!

Ανακάλυψε και εσύ τη συνεργασία της Anytime με το πρόγραμμα πιστότητας seasmiles της Attica Group και απόλαυσε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων, κερδίζοντας 1 πόντο στη seasmiles κάρτα σου για κάθε €3 από το ποσό που πληρώνεις για νέα ασφάλιση αυτοκινήτου ή σπιτιού.


Η διαδικασία είναι απλή!


Βήμα 1: Πάρε προσφορά για το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου.

Μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις τον 11ψήφιο αριθμό της seasmiles κάρτας σου, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων.

Βήμα 2: Ασφαλίσου και κέρδισε πόντους στη seasmiles κάρτα σου.

Ασφάλισε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου και θα παραλάβεις άμεσα το συμβόλαιό σου, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μέσω e-mail.


Τι κερδίζεις!

Μετά την έκδοση του συμβολαίου σου, θα πιστωθούν στη seasmiles κάρτα σου οι πόντοι που έχεις κερδίσει. Για κάθε €3 που πληρώνεις για την ασφάλισή σου, έχεις 1 πόντο στο λογαριασμό σου.

Πάρε τιμή!

Θυμήσου ότι:

  • H πίστωση των πόντων ισχύει μόνο για νέο συμβόλαιο οχήματος
    και κατοικίας, μια φορά ανά ασφαλισμένο όχημα και κατοικία και εφόσον δηλωθεί ο αριθμός της seasmiles κάρτας, πριν την έκδοση του συμβολαίου.
  • O αριθμός κάθε seasmiles κάρτας, μπορεί να δηλωθεί για την ασφάλιση έως και 3 οχημάτων ή/και κατοικιών.
  • Η πίστωση των πόντων, θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση του συμβολαίου.
  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31/05/2020, με δικαίωμα η χρονική διάρκεια να παραταθεί ή να μειωθεί μετά από προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.
${loading}