Αρχική Buy The Mile

Τώρα, με το Buy The Mile
μπορείς να πληρώνεις λιγότερο!

Υπολόγισε τώρα
Ο νέος τρόπος ασφάλισης με το χιλιόμετρο!
Πάρε τιμή τώρα!
Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα Buy Τhe Mile απευθύνονται σε εσάς που χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για τις απαραίτητες μετακινήσεις ή για τις μικρές – καθημερινές βόλτες. Αν λοιπόν κάνετε λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σας έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, τότε τα προγράμματα Buy The Mile είναι η καλύτερη λύση για εσάς, καθώς ξεκινάτε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστείτε να αποκτήσετε  επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Πώς λειτουργεί o νέος τρόπος ασφάλισης Buy The Mile;

Η καινοτομία του νέου τρόπου ασφάλισης Buy Τhe Mile είναι ότι συνδέεται με τα χιλιόμετρα που διανύετε μέσα σε ένα χρόνο, γι'αυτό και η διάρκεια ασφάλισης των προγραμμάτων είναι ετήσια.

Τα χιλιόμετρα που διανύετε καταγράφονται με τη χρήση μίας ειδικής τηλεματικής συσκευής, η οποία τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στο αυτοκίνητό σας.

Τι είναι και πώς λειτουργεί η ειδική συσκευή;

Η τηλεματική συσκευή (OBD) είναι μία συσκευή καταγραφής χιλιομέτρων που τοποθετείται στην αντίστοιχη θύρα OBD του αυτοκινήτου σας, την οποία διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα από το 2000 και μετά.

Έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων και διαγράφονται άμεσα.

Πως θα παραλάβω την ειδική συσκευή;

Δύο μέρες μετά την ασφάλισή σας σε ένα από τα προγράμματα Buy Τhe Mile, θα παραλάβετε την συσκευή με courier στο σπίτι εντελώς δωρεάν, την οποία πρέπει να τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης.

Πως θα τοποθετήσω την ειδική συσκευή στο αυτοκίνητό μου;

Η τοποθέτηση της ειδικής συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής. Το μόνο που χρειάζεται για να εγκαταστήσετε τη συσκευή, είναι να εντοπίσετε τη θύρα σύνδεσης στο αυτοκίνητό σας.

Πως ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρά μου;

Θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή sms:

  • - όταν το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει στο 80% του ορίου
  • - όταν το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει στο 95% του ορίουκαι
  • - όταν το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει στο 100% του ορίου

Επιπλέον, μπορείτε παρακολουθείτε μέσω της online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile application στο κινητό σας, 24 ώρες το 24ωρο:

  • - τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει
  • - το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν
  • - την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σας

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι θα ξεπεράσετε τα 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα, κατά τη διάρκεια ασφάλισής σας.

Δείτε αναλυτικά τους Ειδικούς όρους ασφάλισης των προγραμμάτων Buy The Mile.

 
Δεν κάνουν για σένα τα προγράμματα Buy The Mile;
Πάρε τιμή χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων!